Tickets

Eén volledige dag gevuld met een uitgebreid scala aan muzikaal talent, verspreid over 2 podia. Van jong talent tot gevestigde waarden. Een toplocatie met alle wenselijke voorzieningen voor handen. Lekker eten, een lekker drankje, op en top voorzieningen en dit allemaal in een aangename sfeer, toegankelijk voor jong en oud. Nyx festival is toe aan zijn eerste editie en heeft er héél veel zin in. U toch ook? Mis dit evenement niet!

--> Opening festival: 12:00u
--> Sluitingstijd: 04:00u

TICKETINFO & PRIJZEN

Nyx festival werkt met 3 ticketprijzen, afhankelijk van het moment waarop u wenst zich uw tickets aan te schaffen.

  • Early Bird: € 10
  • Gewone voorverkoop: € 12
  • Ticket aan de kassa: € 16

Kinderen t.e.m. 8 jaar mogen gratis binnen onder begeleiding van een volwassene!

Voor de early bird tickets geldt er een maximum van 100 tickets. Snel zijn is dus de boodschap!
Hierna volgt de gewone voorverkoop die zal sluiten op 29-06-2018 om 15u. Na deze periode is het enkel nog mogelijk zich een ticket aan te schaffen aan de kassa op het festivalterrein zelf. Uiteraard gelden voor deze tickets dezelfde garanties.

Elk ticket geeft automatisch en vollédig gratis ook toegang tot de camping. Deze bevindt zich pal langs de festivalweide en kan worden bereikt via de hoofdingang. Meer informatie over de camping vindt u op de campingpagina.

De ticketkoper wordt gevraagd het ticket af te drukken en mee te nemen naar het festivalterrein ter controle aan de ingang of om het ticket digitaal toonbaar te kunnen maken alvorens toegang te kunnen verkrijgen.

BETAALWIJZE

De online tickets kunnen worden betaald met één van de volgende kredietkaarten:

  • Bancontact
  • Overschrijving
  • Hollandse bancontact
  • Bitcoin

Op het festivalterrein kan enkel met contant geld worden betaald. De dichtstbijzijnde bankautomaat bevindt zich op de markt van Meerhout centrum.

VERKOOPSVOORWAARDEN - FESTIVAL-EN CAMPINGREGLEMENT

Door een ticket aan te schaffen voor Nyx Festival en daarmee gaande het betreden van het festivalterrein geeft u aan akkoord te gaan met het geldende festival- en campingreglement. Dit document kan hier worden geraadpleegd.

PROBLEMEN MET E-TICKET

In geval van problemen bij het boeken van tickets, kan men steeds contact opnemen via ons emailadres. Nyx Festival stelt alles in het werk om zo snel mogelijk op uw vragen te antwoorden en de optredende problemen op te lossen.

De organisatie vraagt om bij het contacteren zoveel mogelijk informatie door te geven, zoals daar bv. zijn een screenshot van het gestelde probleem, contactgegevens, beschrijving van het probleem. Tevens vragen we om zoveel mogelijk van deze informatie bij te houden zodat zo vlot mogelijk tot een oplossing kan worden gekomen wanneer de organisatie u zal contacteren.