Locatie

GPS: Gebergte 25, Meerhout

Route

met de wagen

  • via E313

Volg de pijlen tot Meerhout centrum. Draai vervolgens links af aan de Sportlaan richting voetbaldveld Berg en Dal (parking 2, zie hieronder bij parking).  Rijd vervolgens door de Begonialaan en de Del tot aan de Meiberg. Draai hier linksaf richting Geel. De eerste straat links bevindt zich vervolgens het gebergte.

  • Vanuit Mol

Sla op de markt in Meerhout centrum rechtsaf richting Geel. Rijd ongeveer 1 km rechtdoor waarna u aan uw linkerkant de straat Gebergte.

  • Vanuit Geel

Sla op de ring richting Mol rechtsaf richting Meerhout de Meerhoutseweg in. Volg deze straat tot voorbij de Lissevijver waarna u net voor Meerhout binnen te rijden aan uw linkerkant de straat Gebergte aantreft.

te voet of met de fiets

  • te voet

Enerzijds kunnen dezelfde routes worden gebruikt als hierboven beschreven bij de auto. Anderzijds kan van aan jeugdhuis de Faar de Engstraat worden gevolgd door het bos tot aan speeltuin de Kinderweelde. Ga op dit kruispunt rechtsaf tot op de Jagersweg. Wandel hier kort naar rechts waarna u na 200 m aan de linkerkant het gebergte vindt.

  • met de fiets

Ook hier kunnen enerzijds de routes, hierboven beschreven bij de sectie 'auto', worden gevolgd of kan via de Engstraat door het bos worden gefietst om vervolgens via dezelfde route als beschreven onder de sectie 'te voet' het festival te bereiken. Fietsparking is ter plaatse voorzien. Meer info over de parking in de hiertoe voorziene sectie onderaan.

Parking

1)

op de festivalsite

  • Auto

Gezien de smalle straten aan het festival zelf zal het verkeer er in 1 richting worden doorgeleid. Dit wil zeggen vanuit Heikant richting Jagersweg. De auto kan dan worden geparkeerd op de daartoe voorziene parking tegenover de festivalweide. Uitrijden gaat in dezelfde richting naar de Jagersweg.

Belangrijk: Indien de parking op het gebergte vol is, zal dit aan het begin van de straat t.h.v. straat Heikant worden aangegeven. Dit wil zeggen dat er geen auto's meer bij op de parking kunnen en het dus zinloos is verder door te rijden! Als alternatief kan er worden geparkeerd aan jeugdhuis de Faar in de Sportlaan vanwaar de site te voet makkelijk kan worden bereikt.
--> Zie hieronder voor de plaatsbeschrijving van de parking aan Jeugdhuis de Faar en hierboven onder 'route' bij 'te voet' voor meer info m.b.t. hoe van hieruit op de festivalsite te geraken.

  • Fiets

Er zal een fietsenparking worden voorzien tegenover de festivalsite zelf.

2)

Aan jeugdhuis De Faar

  • Auto

Er is ruime parkeervoorziening aan Jeugdhuis De Faar, gelegen in de Sportlaan, Meerhout. Van daaruit kan te voet het festival worden bereikt op de hierboven aangegeven manier.
GPS: Sportlaan 18, 2450 Meerhout

  • Fiets

Ook fietsen kunnen worden gestald aan Jeugdhuis De Faar. De festivalsite is daarna wederom op dezelfde manier te voet te bereiken.

Parkeren gebeurt op eigen initiatief en de organisatie draagt hierbij dan ook op geen enkele manier verantwoordelijkheid.